dale-header-foto-01

DALE of NORWAY

dale of norway Fongen ski trui

Bezoek onze herenpagina voor onze Dale of Norway artikelen

Noorse Kroon
Bezoek nu de DALE of Norway webwinkel van Noorse Kroon. Wij leveren sinds 2010 maatwerk op het gebied van DALE of Norway artikelen. Bent u op zoek naar een artikel van DALE of Norway, bekijk dan hier onze website. Indien gewenst, kunnen wij artikelen rechtstreeks voor u bij DALE of Norway in Noorwegen bestellen. 

Dale of Norway staat al meer dan 130 jaar garant voor schoonheid, stijl en kwaliteit. DALE of Norway weet feilloos de meest recente technologische ontwikkelingen te integreren in haar collectie. Vandaar ook dat DALE of Norway al sinds 1956 hofleverancier is van de ski-kleding van het Noors Olympisch team. 

 

  

Dale of Norway Christiana

Bezoek onze  damespagina 
voor
DALE of Norway's Christiana

DALE of Norway staat bekend om zijn weatherproof collectie, die bestaat uit winddichte en waterafstotende ski-truien en uit de jassen van de unieke knitshell collectie die Dale of Norway ontwikkelde in 2003.

Dale of Norway's Ulriken is een lichte weatherproof vest. Dan is er de modieuze Glittertind, een weatherproof trui. De Jotunheimen is sinds 2016 verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. DALE of Norway's Fongen is de opvolger van de Snetind, een populaire ski-trui. Ook nieuw in de collectie is Dale of Norway's Vail weatherproof, de winddichte versie van de bekende Vail.

 

 

 

.

Dale of Norway Vail marine

 

Andere nog altijd populaire modellen zijn de Anniversary op de markt gebracht vanwege het 125-jarig bestaan van DALE of Norway, de Vail ontworpen voor het wereldkampioenschap Alpine skiĆ«n en de Holmenkollen uit 2011!

 

 

Tot slot biedt Noorse Kroon de unieke merino collectie van DALE of Norway, bestaande uit de St. Moritz herentrui, gemaakt van 100% merinowol, de Geilo en de Christiana en de Olympic Passion van DALE of Norway.

Dale of Norway St Moritz

 

 

Ons assortiment voor heren: FongenJotunheimen, SnetindTelemark,  Holmenkollen
AnniversaryVailSt Moritz en HenningsvaerGlittertind

Ons assortiment voor dames: Istind jacketOlympic Passion, PeacePreikestolen en Geilo--

 

Noorse truien en jassen bestelt u online bij Noorse Kroon.