dale-header-foto-01

DALE of NORWAY

Tijdloze klassiekers en de nieuwste collectie van Dale of Norway bestel je veilig en vertrouwd bij Noorse Kroon. Wij zijn trots officieel partner van Dale of Norway in Nederland en kunnen voor jou al kun ski-truien, vesten en cardigans tegen de scherpste prijzen aanbieden. Je profiteert bij ons bovendien standaar van gratis bezorging en krijgt altijd 14 dagen bedenktijd.

Noorse Kroon
Bezoek nu de DALE of Norway webwinkel van Noorse Kroon. Wij leveren sinds 2010 maatwerk op het gebied van DALE of Norway artikelen. Bent u op zoek naar een artikel van DALE of Norway, bekijk dan hier onze website. Indien gewenst, kunnen wij artikelen rechtstreeks voor u bij DALE of Norway in Noorwegen bestellen. 

 

dale of norway Fongen ski trui

 

Dale of Norway staat al meer dan 140 jaar garant voor schoonheid, stijl en kwaliteit. DALE of Norway weet feilloos de meest recente technologische ontwikkelingen te integreren in haar collectie. Vandaar ook dat DALE of Norway al sinds 1956 hofleverancier is van de ski-kleding van het Noors Olympisch team. 

DALE of Norway staat ook bekend om zijn weatherproof collectie, die bestaat uit winddichte en waterafstotende ski-truien en uit de jassen van de unieke knitshell collectie die Dale of Norway ontwikkelde in 2003.

Bezoek onze herenpagina voor onze Dale of Norway artikelen

 

  

Dale of Norway Christiana

Bezoek onze  damespagina 
voor
DALE of Norway's Christiana of de schitterende Peace dames truien

 

Dale of Norway's Glittertind is een licht weatherproof vest. Tevens is is er de stoere  Vail weaterproof de winddichte versie van de bekende Vail. Een andere ski-trui is de DALE of Norway Fongen. Dit is de opvolger van de Snetind, een andere  populaire ski-trui. 

 

 

.

Dale of Norway Vail marine

 

Andere nog altijd populaire modellen zijn de 140th Anniversary op de markt gebracht vanwege het 140-jarig bestaan van DALE of Norway, de Vail ontworpen voor het wereldkampioenschap Alpine skiĆ«n en de Holmenkollen uit 2011!

 

 

Tot slot biedt Noorse Kroon de unieke merino collectie van DALE of Norway, bestaande uit de St. Moritz herentrui, gemaakt van 100% merinowol, de Geilo en de Christiana en de Olympic Passion van DALE of Norway.

Dale of Norway St Moritz

 

 

Ons assortiment voor heren: FongenJotunheimen, SnetindTelemark,  Holmenkollen
AnniversaryVailSt Moritz en HenningsvaerGlittertind

Ons assortiment voor dames: Istind jacketOlympic Passion, PeacePreikestolen en Geilo--

 

Noorse truien en jassen bestelt u online bij Noorse Kroon.