dale-header-foto-01

Dale of Norway Peace

Nu van 259,90 VOOR 229,95

Dale of Norway Peace gaat helaas uit de collectie van Noorse Kroon. De laatste artikelen zijn nu voor 229,95 te bestellen bij Dale of Norway webwinkel Noorse Kroon. Dale of Norway Peace is een populaire, tijdloos model, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dale of Norway Peace is comfortabel en warm, aangezien de trui is gemaakt van 100 % Noorse wol. Bestel nu Dale of Norway Peace snel via de Noorse Kroon webwinkel.

Peace iceblue fjord-webklei

Dale of Norway Peace, nu afgeprijsd voor 229,95, snel online te bestellen bij Dale of Norway webwinkel Noorse Kroon, werd in 2006 ontworpen ter gelegenheid van de Olympische Winterspelen in Turijn. De achtbladige roos en het adembenemende borduurwerk van Dale of Norway Peace symbolizeren gratie, vrouwelijkheid en het Olympische vredesideaal.

Peace-webklein

Dale of Norway Peace is gemaakt van 100% Noorse wol. De splitopeningen bij de mouwen zijn afgezet met tinnen knoopjes. De Peace heeft een korte rits bij de hals met een hartvormige ritssluiting. De hals is prachtig geborduurd. Dale of Norway Peace is bij Noorse Kroon nu met korting verkrijgbaar in verschillende kleuren.

dale of norway peace C 
donker marine met ijsblauw

 

dale of norway peace E

 Smoke (zachtgrijs met zwart)

Noorse truien en jassen bestelt u online bij Noorse Kroon.